Edunvalvonta

Mikäli sinulla on ongelmia opiskelun, arvosanojen tai työn kanssa, löydät tältä sivulta toimintaohjeita.

Opintojakson arvosana ei vastannut näkemääsi vaivaa. Opintojaksoilla ei käsitellä riittävästi tradenomien työllistymismahdollisuuksia. Henkilökohtainen elämäsi ei tunnu millään sopivan yhteen opintojen kanssa. Harjoittelu ei sujukaan kuten työnantajan kanssa sovittiin.Oletko koskaan tullut miettineeksi, että nämä ongelmat ovat äärimmäisen yleisiä opiskelijoiden keskuudessa? Entä oletko koskaan ajatellut, että apu näihin ongelmiin löytyy yllättävän läheltä?

Trombi tarjoaa jäsenilleen henkilökohtaista apua ja opastusta sekä opintoihin että työelämään liittyvissä ongelmissa. Ratkaisu näihin ongelmiin on usein yllättävän yksinkertainen. Teemme yhteistyötä mm. liiketalouden yksikön henkilökunnan sekä opiskelijakunta METKAn kanssa, ja näiden tahojen avulla saammekin useimmat tradenomiopiskelijan arkea painavat asiat ratkaistua. Harjoitteluun ja muihin työelämään liittyvissä asioissa apunamme on kattojärjestömme Tradenomiopiskelijat, joka tarjoaa myös uraneuvontaa ja koulutuksia jäsenilleen. 

Häirintäyhdyshenkilöt

Häirintäyhdyshenkilöihin voit ottaa yhteyttä, kun olet kokenut tai todistanut häirintää. Heidän tehtävänään on auttaa, neuvoa ja tukea häirintää kokeneita. Häirintäyhdyshenkilö ei ratkaise asioita,
vaan on puolueeton apu. Keskustelut häirintäyhdyshenkilön kanssa ovat aina luottamuksellisia.


Häirintää on kaikenlainen epäasiallinen kohtelu aina nimittelystä seksuaaliseen häirintään asti. Voit olla yhteydessä, vaikka olisit epävarma häirinnän kokemisesta – tilannetta voidaan miettiä yhdessä häirintäyhdyshenkilön kanssa. Tukea ja apua voi tarvita myös häirintää todistanut henkilö, vaikka tämä ei olisi itse kokenut häirintää.​ Tavoitteena on luoda kaikille turvallinen ympäristö ja puuttua mahdollisiin epäkohtiin, sekä ohjata avun luo, mikäli se on tarpeellista.


Voit olla yhteydessä häirintäyhdyshenkilöihin tapahtuman aikana tai sen jälkeen. Voit olla yhteydessä häirintäyhdyshenkilöihin kasvotusten tai sähköpostitse – siten kuin tuntuu itselle parhaalta vaihtoehdolta.

Jonna Ahlajoki
jonna.ahlajoki​@trombiry.fi

Dani Puukko
dani.puukko@trombiry.fi

Netta Pikkusaari
netta.pikkusaari@trombiry.fi

Älä epäröi ottaa yhteyttä Trombin hallitukseen jonkin asian askarruttaessa -

olemme olemassa juuri jäseniämme varten!

edunvalvonta@trombiry.fi